Open vacatures - Patisserie van Woerekom | Taart.nl

Winkelmand

Ben jij ons nieuwe talent?

Heb jij jouw droombaan nog niet gevonden of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging. Kijk dan snel naar onze open vacatures en wie weet zit jouw nieuwe baan er nog tussen.

schoonmaker/schoonmaakster

In onze patisserie is schoonmaken van groot belang. We zorgen ervoor dat de productie dagelijks schoongemaakt wordt, omdat we streven naar de hoogste hygiënestandaarden. We zijn al jarenlang een gecertificeerd bedrijf. Als medewerker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van alle materialen die in ons bedrijf gebruikt worden. Dit geldt zowel voor de productieafdeling als de verkoop- en bezorgdienst.

Uren:10-15 uur

Verkoopmedewerker

In onze prachtige winkel is elke hoek een feest voor het oog. We koesteren de kunst van zelfproductie, wat betekent dat al onze producten met liefde worden vervaardigd. Na een grondige interne training ben je volledig op de hoogte van onze producten en kun je onze gewaardeerde klanten optimaal van dienst zijn. Jouw service is van onschatbare waarde! Als lid van ons team wordt van jou verwacht dat je zelfstandig kunt werken, met een enorme motivatie om kennis te delen met onze klanten. Je gedijt in een zelfsturend team en bent bereid om flexibel bij te dragen aan diverse taken. Je hebt een natuurlijke nieuwsgierigheid om bij te leren en staat open voor het volgen van opleidingen, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste trends.

Uren: 16-24 uur

Patisserie

Stap binnen in het mooiste vak dat er bestaat. Onze producten eisen een zorgvuldige aanpak en een diepgaande expertise, waarbij kennis van HACCP onmisbaar is. Als je gedreven bent en een flexibele inzetbaarheid hebt, en bovendien goed zelfstandig kunt werken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast is het van belang dat je beschikt over de benodigde diploma's voor Patisserie, en dat je enthousiast wordt van het volgen van workshops en opleidingen, die niet alleen goed zijn voor je eigen groei, maar ook voor het versterken van ons team.

Uren: 32 uur

Chauffeur

Als je altijd al een zelfstandige baan hebt gehad, of er altijd al van hebt gedroomd om er een te hebben, dan is dit de perfecte werkomgeving voor jou. Hier ben je verantwoordelijk voor het bezorgen van onze overheerlijke producten bij onze klanten. We waarderen leergierigheid en bieden interne opleidingsmogelijkheden, zodat je jezelf voortdurend kunt blijven ontwikkelen. Bij ons krijg je de kans om jouw passie te combineren met een zelfstandige en bevredigende carrière.

Uren: 10 uur

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang nieuwtjes en leuke aanbiedingen