Werken bij - Patisserie van Woerekom | Taart.nl

Winkelmand

OPZOEK NAAR EEN NIEUWE LEUKE EN UITDAGENDE BAAN KIJK DAN SNEL NAAR ONZE VACATURES.


BEN JIJ OPZOEK NAAR EEN STAGE DIE ECHT BIJ JE PAST?

Ben jij op zoek naar een buitengewone stageplek waar je je passie kunt uitleven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als gerenommeerd bedrijf in de banketbakkerijsector zijn we op zoek naar enthousiaste stagiaires met een ongeëvenaarde creatieve geest en een scherp oog voor detail.

Bij ons krijg je de unieke gelegenheid om te leren van onze zeer ervaren patissiers, die hun kennis en vakmanschap met jou willen delen. We zullen je begeleiden en ondersteunen tijdens je leerproces, zodat je kunt groeien en je vaardigheden kunt ontwikkelen.

Dus, als jij klaar bent om je talenten naar een hoger niveau te tillen en jezelf onder te dompelen in de betoverende wereld van banketbakkerij, aarzel dan niet om bij ons te solliciteren. Jouw stage bij ons zal niet alleen een waardevolle leerervaring zijn, maar ook een avontuur. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team en samen iets geweldigs te creëren!Kom jij ons team versterken?

Opzoek naar een baan, maar je ben er nog niet helemaal overuit wat je wilt gaan doen. Schrijf dan een motivatiebrief naar ons en wie weet zien we je snel bij ons in de winkel.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang nieuwtjes en leuke aanbiedingen